مشاور روانشناسی

سیاست رفتار با خانواده شوهر

چگونه-با-خانواده-شوهر-رفتار-کنیم

نوع رفتار با خانواده شوهرتان می تواند تجربه ای پرارزش و چالش برانگیز باشد، زیرا شامل ایجاد تعادل در روابط چندگانه و ایجاد هماهنگی می شود. چه رابطه شما با انها نزدیک باشد و چه دورتر، ایجاد یک رابطه مثبت با خانواده همسرتان نیازمند درک، صبر و ارتباط واضح است. در ادامه به این سوال مهم که چگونه با خانواده شوهر رفتار کنیم را به شما خواهیم داد. مرکز مشاوره قبل از طلاق، مشاور کده.

چگونه با خانواده شوهر رفت و آمد کنیم؟

ارتباط با خانواده همسر موضوعی است که همیشه در زندگی زوجین میتواند گاهی چالش ایجاد کند. ارتباط سازنده مسلزم نکانی مهم است که در ادامه به صورت کامل توضیح داده شده است:

 1. رعایت مرزها

یکی از مهمترین چیزها در هر رابطه، احترام به مرزهای شخصی است. درک کنید که خانواده شوهرتان سنت ها و روش های خاص خود را برای انجام کارهایشان دارند. شما ممکن است با همه چیز یعنی فرهنگ یا اداب و رسوم خانواده همسرتان موافق نباشید اما مهم است که به تفاوت‌های آنها احترام بگذارید. اگر چیزی باعث ناراحتی شما می شود، با مهربانی آن را با شوهرتان در میان بگذارید تا هر دو بتوانید یک راهکار بی طرفانه پیدا کنید.

 2. با همسرتان درباره رفت و امدها صحبت کنید.

چگونه با خانواده شوهر رفتار کنیم؟ ارتباط قوی با شوهرتان هنگام برخورد با خانواده او کلیدی است. با او در مورد اینکه چه انتظاری از خانواده اش دارید و چگونه می تواند از شما حمایت کند، گفتگو کنید. صحبت کردن به ویژه در مورد مسائل حساس مانند برنامه های تعطیلات، جمع شدن های خانوادگی، یا اینکه خانواده او چقدر باید در زندگی شخصی شما نقش داشته باشد، بسیار مهم است. صحبت نکردن با همسرتان درباره این مرزها میتواند منجر به سوء تفاهم شود.

 3. سریع واکنش ندهید و صبور باشید.

خانواده شوهر شما ممکن است رابطه متفاوتی نسبت به آنچه شما به آن عادت دارید داشته باشد. خانواده همسرتان طبیعتا فرهنگ و محیط کاملا متفاوتی میتواند به نسبت خانواده شما داشته باشد به همین خاطر در برابر این تفاوت ها از خود به شکل افراطی ناراحتی نشان ندهید و سعی کنید صبور باشید.

 4. تصمیمات مشترک بگیرید.

در بررسی موضوع چگونه با خانواده شوهر رفتار کنیم مهم است که هویت خود را به عنوان یک زوج، از خانواده خود و خانواده شوهرتان جدا کنید. این به معنای فاصله گرفتن نیست، بلکه ایجاد مرزهای سالمی است که در آن تصمیمات شما به عنوان یک زوج محترم شمرده می شود. از تبدیل خانه خود به میدان جنگ برای نظرات خانواده خودداری کنید. در عوض، آن را به فضایی تبدیل کنید که هم شما و هم همسرتان در آن احساس راحتی کرده و اطمینان حاصل کنید که اعضای خانواده درک می کنند که زندگی و رابطه شما در اولویت است.

 5. در مهربانی افراط نکنید.

اگر یکی از اعضای خانواده از خط قرمز شما عبور کرد یا چیزی گفت که شما را ناراحت کرد، بهتر است بسته به موقعیت، مستقیماً یا از طریق شوهرتان با آرامش به آن بپردازید. به جای واکنش احساسی، زمانی را انتخاب کنید تا با آرامش توضیح دهید که برخی رفتارها چگونه بر شما تأثیر می گذارد. از رویارویی با خانواده شوهرتان زمانی که احساسات عصبانیت شما زیاد است اجتناب کنید. در عوض، بر حل مسئله از طریق ارتباط شفاف و محترمانه تمرکز کنید. سعی نکنید اگر مسئله ای شما را دائما ناراحت میکرد با خنده و مهربانی ان را تبدیل به عادت نمایید.

 6. در جمع های خانوادگی شرکت کنید.

پذیرفتن سنت های خانوادگی همسرتان راهی قدرتمند برای تقویت رابطه شما با آنهاست. خواه شرکت در جمع های خانوادگی، جشن گرفتن باشد، نشان دادن علاقه واقعی به وقت گذرانی با انها به صورت اعتدال می تواند به شما در ایجاد رابطه کمک کند.

مطلب مفید دیگر: بی احترامی خانواده شوهر به عروس

 7. از همسرتان حمایت کنید

چگونه با خانواده شوهر رفتار کنیم؟  به خاطر داشته باشید شوهر شما پلی بین شما و خانواده اش است. اگر با جنبه های خاصی از رابطه دست و پنجه نرم می کنید، نگرانی های خود را با او در میان بگذارید. او خانواده خود را بهتر می شناسد و در صورت لزوم می تواند بینش هایی ارائه دهد یا میانجیگری کند. با این حال، مهم است که سوتفاهم ایجاد نکنید و از او نخواهید بین شما و خانواده اش یکی را انتخاب کند.

 8. اهمیت خانواده را برای همسرتان درک کنید.

به یاد داشته باشید که خانواده همسرتان نقش مهمی در شکل دادن به شخصیت او داشته اند. حتی اگر شما با خانواده همسرتان چالش هایی را تجربه می کنید، شما هیچگاه نمیتوانید ریشه را از گیاهی جدا کنید زیرا رشد یک گیاه مستلزم وجود ریشه است. در خانواده همسرتان نیز این موضوع دارای اهمیت است خانواده همسرتان ریشه اوست و با وجود هر تفاوتی این مسئله را درک کنید.

 9.  همه چیز را شخصی نکنید.

رابطه خانواده اغلب پیچیده است، و گاهی اوقات تعارضات نه به دلیل عدم علاقه شخصی، بلکه به دلیل تنش های زمینه ای یا عدم ارتباط است. سعی کنید هر اقدامی که از خانواده همسر خود میبینید به خودتان نگیرید. در عوض، به این فکر کنید که آیا موضوع واقعاً مربوط به شماست یا از عوامل دیگری ناشی می‌شود. وقتی از نظر احساسی از موقعیت فاصله می گیرید، می توانید منطقی تر پاسخ دهید و دیدگاه سالم تری داشته باشید.

 10. بدانید چه زمانی یک قدم به عقب بردارید

گاهی اوقات برای عملی کردن راهکارهای اصولی در موضوع چگونه با خانواده شوهر رفتار کنیم، علیرغم بهترین تلاش شما، ممکن است هنوز درگیری هایی میان شما و خانواده همسرتان باشد. در چنین مواردی، بد نیست برای محافظت از سلامت روانی و عاطفی خود یک قدم به عقب بردارید. در صورت لزوم تعاملات خود را محدود کنید و بر تقویت رابطه خود با همسرتان تمرکز کنید. بهتر است مقداری فاصله با خانواده شوهرتان را برای مدتی حفظ کنید تا منجر به بدتر کردن اوضاع نشوید.

چگونه بین خود و خانواده همسر مرزگذاری کنیم؟

برخورد با خانواده شوهر نیاز به تلاش، ارتباط و صبر زوجین دارد. با احترام به مرزهای شخصی، داشتن ارتباطی مثبت با همسرتان و برخورد با مهربانی با شرایط، می توانید رابطه ای هماهنگ با خانواده او ایجاد کنید. در حالی که در هر رابطه ای چالش‌هایی پیش می اید، در ادامه راهکارهای ایجاد مرزگذاری باعث میشود تا ضمن اولویت‌بندی ازدواج و خوشبختی شخصی، از پیچیدگی‌های درگیری با خانواده همسرتان دوری کنید.

تعیین حد و مرز با خانواده شوهر برای حفظ یک رابطه سالم و متعادل ضروری است. مرزها به ایجاد احترام به فضای شخصی شما و جلوگیری از سوء تفاهم کمک می کند. در ادامه چند مرحله عملی برای ایجاد و حفظ مرزها با خانواده همسرتان آورده ایم:

 1. مرزهای خود را با خانواده شوهرتان شناسایی کنید

اولین گام این است که شما و شوهرتان در مورد اینکه چه مرزهایی لازم است صحبت کنید یعنی موضوعاتی مانند تعداد دفعات ملاقات خانواده، اطلاعات شخصی به اشتراک گذاشته شده یا میزان مشارکت در تصمیم گیری برای خانه و خانواده شما باشد. داشتن یک نظر واحد بین شما و همسرتان تضمین می کند که هر دوی شما با مرزهای گذاشته شده راحت هستید و بحثی با هم نخواهید داشت.

 2. روشن و محترمانه ارتباط برقرار کنید

هنگامی که مرزهای خود را مشخص کردید، آنها را به وضوح و با مهربانی به خانواده شوهرتان بگویید. به عنوان مثال، اگر اعضای خانواده تمایل دارند بدون اطلاع قبلی به خانه شما بیایند و این باعث ناراحتی شما می شود، می توانید با مهربانی از آنها بخواهید که قبل از امدن به خانه تان با شما تماس بگیرند. قاطع اما مؤدب باشید و نیازهای خود را بدون ظاهرنمایی بیان کنید.

 3.  شوهر خود را در تعیین انتظارات مشارکت دهید

چگونه با خانواده شوهر رفتار کنیم؟ از آنجایی که شوهرتان فردی از خانواده همسرتان است، شوهر شما می تواند نقش مهمی در تعیین مرزها داشته باشد. او باید مرزهای رابطه خود را به خانواده‌اش منتقل کند. به عنوان مثال، اگر احساس می کنید که والدین او بیش از حد درگیر مسائل شخصی شما هستند، اغلب بهتر است که همسرتان این موضوع را با خانواده اش مطرح کند و شما عقب بایستید.

 4. ثابت قدم باشید

مرزها فقط در صورتی به شما در رابطه تان با خانواده شوهر کمک می کنند که به طور مداوم عملی شوند. اگر شما و همسرتان قانونی تعیین کرده‌اید که اعضای خانواده باید قبل از امدن به خانه تان با شما تماس بگیرند، این موضوع را همیشه عملی کنید. در اجرای مرزهایی که تعیین کرده اید ثابت قدم باشید، زیرا تق و لق اجرا کردن این قوانین در زندگی تان میتواند کارساز نباشد.

5. برای “نه” گفتن خجالت نکشید

گاهی اوقات، مرزها به شجاعت “نه” گفتن نیاز دارند. «نه» گفتن همیشه ضروری است و اگر یکی از اعضای خانواده بر چیزی اصرار دارد که از مرز شما عبور می کند، با احترام و بدون احساس گناه، آن را رد کنید.

 6. ازدواج خود را در اولویت قرار دهید

تمرکز اصلی همیشه باید بر روی ازدواج شما باشد. اگر مرزی برای محافظت از رابطه شما ضروری است، ارزش تعیین آن را دارد، حتی اگر پذیرفتن آن برای دیگران دشوار باشد. هنگامی هم شما و هم همسرتان یکدیگر را در اولویت قرار می دهید، ایجاد مرزهای سالم با اعضای خانواده آسان تر می شود. به خانواده او توضیح دهید که مرزها برای تقویت رابطه شما هستند نه فاصله انداختن آنها.

در انتها

در انتهای مطلب چگونه با خانواده شوهر رفتار کنیم باید بگوییم که تعیین حد و مرز با خانواده شوهر در مورد تقویت احترام متقابل و محافظت از سلامت رابطه شماست. با برقراری ارتباط واضح می توانید تعادلی بین خانواده شوهرتان ایجاد کنید که هم ارتباط خانوادگی و هم فضای شخصی را امکان پذیر می کند. نکته کلیدی این است که این مرزها را با مهربانی و احترام ایجاد نمایید. چنانچه در این باره نیاز به راهنمایی دارید میتوانید با کارشناسان مشاورکده ارتباط برقرار نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات مشاوره روانشناسی

آخرین مقالات مشاوره روانشناسی

برای تماس با مشاور کلیک کنید!