021-66197223

021-66197223

راه حل دعوا های زن و شوهری

راه حل دعوا های زن و شوهری

از آن جایی که نمی خواهیم باور کنیم چقدر راه حل های متنوع و کارساز برای سالم نگه داشتن و شکوفا کردن روابط زناشویی وجود دارد؛ بسیاری از ازدواج‌ ها دچار بحران می شود. چشم بستن بر روی راه حل دعوا های زن و شوهری مانند آن است که سرمایه گزاری بزرگی را متوقف کنید و سود آن را از دست بدهید!

دعوا کردن در هر ازدواجی رایج است؛ اما تعداد کمی از زوج‌ ها به آن اعتراف می کنند‌. در زندگی همه ما اتفاقاتی پیش می آید که با مشورت های درست حل می شود. بودن یک مشاور خوب و حرفه ای در این زمینه می تواند خیلی از مشکلات ما را حل کند. در ادامه مقاله با چندین راه حل موثر و کاربردی آشنا خواهید شد.

علت دعوا های زن و شوهر ها چیست؟

از متداول ترین علل دعوای زن و شوهری، می توان به مسائلی مانند مشکل در برقرار کردن ارتباط موثر و کارساز، نداشتن زمان کافی برای خلوت کردن با همسر، مشکلات اقتصادی و مادی اشاره کرد.

طبق تحقیقاتی که بین زوج ها صورت گرفته است، اکثر دعوا های مربوط به زناشویی در اوایل ازدواج، مربوط به کمبود اعتماد به نفس و روابط جنسی است. پس از گذشت چندین سال از زندگی مشترک، جنگ و جدل ها بر روی مشغله های کاری، پول و عادت های اشتباه متمرکز می شود.

اگر میخواهید اختلافات خودتان و همسرتان حل شود پیشنهاد میکنیم از مشاوره زوج درمانی مرکز مشاوره روانشناسی استفاده کنید.

مشاوران مرکز مشاورکده انواعی از رایج ترین دعوا های زن و شوهری را برای شما گردآوری کرده اند که با ارائه راهکار های برجسته، استارت پایان و راه حل دعوا های زن و شوهر را زده اند.

با مطالعه ادامه مقاله، با استراتژی های جدید و مناسب برای مدیریت یک زندگی مطلوب و شاد که لیاقت هر زوج ایرانی است، آشنا خواهید شد.

1. مشکلات مادی و مالی

یکی از علت هایی که همیشه در دعوا های زناشویی نقش مهمی داشته است، مشکلات مربوط به پولی و مادی می باشد. هنگامی که زوج درک درستی از خرج کردن و پس انداز نداشته باشند و از نظر اقتصادی در یک سطح نباشند، شکایت هایشان از یک دیگر بیشتر و بیشتر می شود.

راه حل مشکلات مادی و مالی

می توانید یک جلسه با همسرتان بگذارید و به صورت منطقی و بدون جبهه گیری با هم گفتگو داشته باشید. در رابطه با خرج های ماهیانه خود به توافق برسید و یک قرارداد کلی برای بودجه و خرید در هر ماه داشته باشید.

برطرف کردن این مشکل یک امنیت روانی و اقتصادی برای شما به ارمغان می آورد که بعد از رسیدن به آرامش، متوجه می شوید هیچ چیزی ارزش به هم خوردن آرامش شما و همسرتان را ندارد؛ حتی پول!

2. مقایسه کردن همسر با دیگران

از اشتباهات رایجی که ممکن است بین یک زوج رخ دهد، مقایسه کردن همسر با دیگران است. اگر همسر شما پر حرف یا کم حرف، خجالتی یا بسیار اجتماعی، بی احساس و یا خیلی حساس و غیره است، کار درستی نیست که با دیگران مقایسه اش کنید.

شما قبل از ازدواج همسر خودتان را همان طور که بوده برگزیدید و ویژگی هایش را قبول کرده اید. مقایسه کردن شما باعث کاهش اعتماد به نفس و لطمه خوردن به احساسات او می شود.

راه حل دعوا های زن و شوهری : مقایسه کردن همسر با دیگران

فورا دست از مقایسه کردن بردارید! بهتر است به جای مقایسه کردن همسرتان با دیگران، یک زمان مناسب بنشینید و با هم حرف بزنید. در رابطه با اخلاق و ویژگی هایی که همسرتان دارد با هم گفتگو کنید. سعی کنید در این گفتگو از کنایه زدن و یا مسخره کردن همسرتان بپرهیزید.

راهکار هایی را برای تغییر و یا جایگزین های بهتری به همسرتان پیشنهاد بدهید. همسرتان را ترغیب کنید؛ به عنوان مثال به او اطمینان دهید که همسرتان چقدر برایتان حائز اهمیت است و تغییر نحوه رفتارش علاقه شما را به او بیشتر و بیشتر خواهد کرد.

3. ارتباط با دوستان

بعد از شروع زندگی مشترک، دعوا بر سر رفت و آمد با دوستان خودش به معزل بزرگی برای زوج ها تبدیل شده است. اگر شما بگویید که از همه دوستان همسرتان خوشتان نمی آید و نمی خواهید با هیچ کدام رفت و آمد داشته باشد، خودخواهی محض است.

اگر مدام به دوستان او سر هر مسئله جزئی گیر بدهید، به طبع همسرتان هم همان حساسیت را در قبال شما خواهد داشت. او هم مرتبا شما را به خاطر دوستانتان بازخواست خواهد کرد.

راه حل دعوا های زن و شوهری : ارتباط با دوستان

هنگامی که مشکلی از سمت دوستان همسرتان می بینید، بهتر است در یک موقعیت مناسب با لحنی آرام و منطقی با او در میان بگذارید. حتما همسر شما منطقی خواهد بود و نگرانی شما را درک خواهد کرد.

سعی کنید دلایل منطقی خود را بیان کنید و از گیر دادن های بیجا بپرهیزید و حس خودخواهی را از خود دور کنید. شما و همسرتان هم به عنوان یک انسان آزاده، حق رفت و آمد با دوستان خود را دارید. یادتان باشد دوستانی که به زندگی مشترک و خط مشی دو نفره شما آسیبی نرسانند، خطرناک نیستند.

مفید برای شما : پیشگیری از بروز دعوا

4. دعوا های خانوادگی

این موضوع که حالا بعد از ازدواج کدام خانواده اهمیت بیشتری دارد، به یک دعوای پر سر و صدا در بین زوج ها تبدیل شده است. دعوا کردن بر سر دخالت های خانواده، اولویت دادن خانواده خود بر خانواده همسر از مشکلاتی است که برای هر زوجی پیش می آید.

زمانی که دعوا می کنید و خبر آن به گوش خانوادتان می رسد، حساسیت آن ها بر روی کنترل زندگی شما بیشتر می شود.

راه حل دعوا های خانوادگی

در زندگی مشترک و زناشویی سعی کنید که هیچ وقت دعواهایتان به گوش هیچ کدام از خانواده ها نرسد و خودتان مشکلات را حل کنید. از آن جایی که در این مواقع هر خانواده، طرف فرزند خود را می گیرد؛ موجب حساسیت و بدبینی همسر شما خواهد شد.

اگر این اتفاق بیفتد حرمت خانواده ها از بین می رود. اگر نمی توانید مشکلاتتان را با همسرتان حل کنید به جای مشورت کردن با خانواده خود، بهتر است از روانشناسان و مشاوران مجرب کمک بگیرید.

5. کمبود محبت و صمیمیت

با گذشتن چند سال از زندگی مشترک، زن و شوهر فکر می کنند که دیگر مانند اوایل ازدواج میل و علاقه ای به هم ندارند و آن صمیمیت اولیه کمرنگ تر شده است. مشغله های کاری زن و شوهر، به دنیا آمدن فرزندان، نداشتن زمان کافی برای گردش و تفریح با یک دیگر و غیره، تمام عواملی است که خلاء محبت و صمیمیت را بیشتر نشان می دهد.

زوجین تا مدتی کمبود محبت و صمیمیت را تحمل می کنند، اما پس از مدتی دیگر سرشار از عصبانیت و ناراحتی می شوند و جرقه دعوا ها زده می شود.

راه حل دعوا های زن و شوهری : کمبود محبت و صمیمیت

انسان حتی اگر به سن پیری هم برسد باز تشنه محبت و صمیمیت است! در سنین بالاتر حس نیاز به دوست داشتن و محبت بیشتر از قبل نمودار می شود؛ به همین دلیل با گذشت زمان حساسیت بیشتری در فرد پدیدار می شود.

سعی کنید در کنار تمام مشغله هایتان، یک وقت مناسب برای تفریح با همسرتان بگذارید. همه زندگی شما کار کردن نیست و همسرتان هم نیاز به توجه و محبت دارد. اگر تمام تمرکزتان بر روی شغل و کارهای شخصیتان باشد، آن صمیمیت و احساس دوست داشتن دو نفره را از دست خواهید داد.

چگونه دعوا های زناشویی را مدیریت کنیم؟

چگونه دعوا های زناشویی را مدیریت کنیم؟

بحث های کوچک خود شروع کننده دعوا های زن و شوهر هستند و اگر به این بحث ها خاتمه ندهید، شاید مشکلات بزرگتر و بیشتری سر راه زندگی زناشویی شما قرار بگیرد. در ادامه راه هایی برای مدیریت دعوا های زناشویی آورده ایم. اگر می خواهید مشاجره ها را کاهش دهید و یک رابطه دلچسب و گرم با همسرتان داشته باشید به نکات زیر توجه کنید.

  • از بحث کردن درباره هر موضوع شخصی بپرهیزید. این که مدام از رفتن و آمدن همسرتان بپرسید و در کارهایش تجسس کنید، احساس بدی به خود و همسرتان می بخشید.
  • در هنگام جر و بحث، به آرامی موضوع را عوض کنید تا دعوا شدیدتر نشود. این کار را به آرامی انجام دهید تا همسرتان احساس بی احترامی و نادیده گرفتن نکند.
  • سعی کنید دایره لغات خود را با الفاظ زیبا و محترم گسترش دهید و از توهین و ناسزا گفتن بپرهیزید. هیچگاه پرده احترام بین خود و همسرتان را خدشه دار نکنید.
  • با احترام با همسر خود رفتار کنید. اگر عصبانی هستید خشم خود را کنترل کنید و حرمت همسرتان را نگه دارید. سعی کنید به جای گوینده بودن بیشتر شنونده باشید.
  • دعوا های خود را محدود به میز شام و اتاق خواب نکنید. سعی کنید لجبازی نکنید و یک وقت مناسب برای گفتگو پیدا کنید. اجازه ندهید که بحث های زناشویی بر روی تمام جنبه های زندگی شما تاثیر بگذارد.
  • از یک مشاور متخصص راهنمایی و مشورت دریافت کنید. به جای آن که دعوا های خود را به خانواده ها ببرید و مشکل را بیشتر کنید، از یک مشاور کمک بگیرید تا دوباره طعم آرامش را بچشید.

سخن آخر در مورد راه حل دعوا های زن و شوهری

یکی از جداناپذیرترین قسمت زندگی زناشویی، دعوا ها و مشاجره زن و شوهری است. حتی اگر شما خوشبخت ترین زوج هم باشید، باز اختلاف عقیده و بحث و جدل وجود دارد. وجود دعوا در زندگی زناشویی به خودی خود ترسناک نیست؛ قسمت فاجعه بار آنجاست که نتوان با راه حل های درست به آرامش و صلح رسید

یکی از مهم ترین راهکارها برای کاهش دعواهای خود، وقت گذاشتن برای حل مشکل است. کمک گرفتن از یک مشاور حرفه‌ای برای پایان دادن به تمام دعوا های زناشویی و مدیریت آن، یکی از بهترین و قابل دسترس ترین راه حل دعوا های زن و شوهر است.

مشاورکده با گردآوری متخصصان مجرب و حرفه ای، آماده ارائه خدمات در هر زمینه ای به شما عزیزان است تا محفل خانوادگی شما را، سرشار از آرامش و رضایت خاطر کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات مشاوره روانشناسی

درمان افسردگی بدون دارو
افسردگی
nima

درمان افسردگی بدون دارو

درمان افسردگی تنها با دارو صورت نمی‌گیرد بلکه بسیاری از روش‌های دیگر نیز برای جلوگیری از گسترش افسردگی موجود هستند. ما در این مقاله سعی

بیشتر بخوانید »
مرد طلاق گرفته
مشاوره طلاق
nima

پشیمانی بعد از طلاق

طلاق یکی از اتفاقات ناخوشایندی است که به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد. بسیاری از زوج‌ها بعد از اینکه مدت زمانی از ازدواجشان گذشت تازه به

بیشتر بخوانید »

آخرین مقالات مشاوره روانشناسی

درمان افسردگی بدون دارو
افسردگی
nima

درمان افسردگی بدون دارو

درمان افسردگی تنها با دارو صورت نمی‌گیرد بلکه بسیاری از روش‌های دیگر نیز برای جلوگیری از گسترش افسردگی موجود هستند. ما در این مقاله سعی

بیشتر بخوانید »
مرد طلاق گرفته
مشاوره طلاق
nima

پشیمانی بعد از طلاق

طلاق یکی از اتفاقات ناخوشایندی است که به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد. بسیاری از زوج‌ها بعد از اینکه مدت زمانی از ازدواجشان گذشت تازه به

بیشتر بخوانید »
Call Now Buttonبرای تماس با مشاور کلیک کنید